En lördag i Kåbdalis

Lördagen började utan sovmorgon, men morna sig gjorde man ett tag. Vid 8:30 blev det grötfrukost innan jag satte mig ute en stund. En timme senare gick jag in och klunkade i mig en celcius innan jag snörde på mig löparskorna och drog iväg. 1 mil blev det i solskenet, backigare väg än vanligt, bra det! Tillbaka i husvagnet blev det att skaka ihop en proteinshake och så dra med mamma på parkeringen för att leta bilar och samtidigt bli av med värsta mjölksyran.
 
Bara byta det svettiga understället mot ett torrt och så ut i solen. Stekte nyttiga plättar till lunch jag och mamma medan pappa grillade falukorv till sina polarbröd. Ärligt talat vet jag inte vem som fick den godaste lunchen, för det vi åt var gudomligt gott! Rivna morötter och äpple, stekta färska champinjoner och vaniljkvarg till plättarna, MUMS!
Satt ute och mådde gott i solen innan vi gick en 30-40 minuters promenad. Sedan var det bara att slänga sig in i dusch och bastu.
 
 
Surfade lite, läste lite och vilade lite innan middag. Fläskkotletter, potatis, färska champinjoner och majs, allt stekt ute på muurikkan, mycket gott det med! Sedan bäddar vi ner oss tidigt och surfar, drömmer oss bort, läser lite och så fram till 23 då vi släckte och sa god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0