Lördagsmys

Sitter just nu med en liten Alva i famnen. Vi hade tänkt se kvällens avsnitt av Vampire Diaries på brorsans padda, men då finns det ingen textfunktion i tv6play-appen så det fick vara.
 
 
Efter att ha lagt sig och somnat vid 22-tiden igår och vaknat först vid 7:30 idag så har man fått sig många sköna timmar sömn inatt! Gick en 5 km promenad innan vi våldgästade farmor. Där fick vi döda några myror, äta en toscabit och sedan gick vi hem.
Väl hemma började allt köksstök. Först gjorde jag kvällens efterrätt, i rawfood-stil! Sedan gjorde jag och mamma två smörgåstårtor, snippade upp till mormor och sa hej till mammas faster, for hem och hälsade bröder och småbarn välkomna, stekte plättar till barnen, fixade till en asiatisk sallad till middagen och dukade bordet. Under tiden fixade storebror helgrillad älgfilé! Galet gott!
 
 
När barnen somnat blir det Eurovisionen och heja fram Sanna. Jag har haft sämst koll på att det faktiskt var dags för det nu, men hon tog sig ju vidare från sin kvalomgång. Tror dessutom att hon är favorittippad för ikväll? Eller är jag helt ute och cyklar då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0