Torsdag

Började dagen kl 5:50. Steg upp och tog en promenad tillsammans med mina bungy pump-stavar. Sedan jobb dagen lång.
Kom hem och packade badväskan och for iväg till badhuset. Börjar klä av mig och inser att baddräkten hänger kvar hemma. Bara att klä på sig, cykla hem efter baddräkten och så tillbaka till badhuset. Simmade 80 längder i en mestadels tom bassäng! De första ca 30 längderna hade jag sällskap i bassängen, sedan var jag ensam. Det är det bästa som finns, att få vara helt ensam i bassängen!
 
Hem för middag i form av bulgur och kyckling i kokosmjölk. Tog så mycket mjölk att det blev en typ av soppa, men riktigt gott blev det! For sen iväg på den nyöppnade affären Johannas Hem och Hobby och kikade in utbudet innan jag fortsatte till Coop för lite handling.
Hade världens värsta sötsug men jag stod emot att handla något på affären. Gjorde i stället en nyttig variant av kladdkaka när jag kom hem och efter det åt jag en ny kvarg med hembakat bröd. Då var min mage proppmätt och osugen.
 
Nu blir det natti natt natt. Har gjort i ordning frukost för i morgon för jag ska upp tidigt och springa. Långt. Bara hoppas knät inte bråkar med mig. Fick en liten smäll igår på fotbollsträningen, men det känns betydligt bättre nu ikväll än vad det gjorde i morse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0