Första dagen

Idag jobbade jag mitt första skift på nya jobbet. Hade gruvat lite innan eftersom jag visste att vi skulle vara tre personal på två avdelningar och jag känner bara två av de boende. Hade hoppats få vara den som sprang emellan, men icke det. Jag jobbade själv. Och det gick hur bra som helst! Så det känns riktigt bra så här i efterhand!
 
Nu blir det till att vara ledig i tre dagar innan jag går på och jobbar hela helgen. Ska bli intressant och se vad man tycker om våra monsterpass efteråt. Så här innan man har jobbat känns det bra med långa pass och  mindre helger, men man vet ju inte vad man känner efteråt. Man kanske är så "mörbultat" på söndagkväll att man måste ta igen sig hela måndagen. Fast det tror jag inte.
 
Känns ändå bra med nyjobbet, var som i valet och kvalet om jag skulle söka tillbaka till gamla jobbet men det blev inte så i slutändan. Känns som att man kanske måste testa sina vingar lite, sluta vara feg. Tror inte alls att det blir dåligt det här eller att jag kommer vantrivas, är väl mer grejen att jag kommer sakna mina fina gamla arbetskollegor uppe på Fyrklövern/Tärnstigen.
 
Everything will be okey in the end. If it´s not okey, it´s not the end.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0