Heltid

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt eller förväntat sig. Ibland blir det faktiskt lite bättre!
Som ni vet så slutade jag för snart en månad sen mitt gamla jobb på Fyrklövern för att börja på den nyöppnade avdelningen Gullvivan. Första veckan gjorde vi i ordning avdelningen inför våra boendes inflyttningar. Sen drog jag till Stockholm 1,5 vecka. När jag kom tillbaka därifrån hade avdelningen varit öppen i 1 vecka och jag jobbade då mitt första skift, detta var alltså förra måndagen. Tisdag em ringde min chef upp och erbjöd mig en heltidstjänst på Källbacken som jag tackade ja till! Dagen efter meddelades Källbackens personal och dagen efter det meddelades Gullvivans personal. Så när jag kom tillbaka i fredags för att jobba helg visste alla om det!
 
 
I onsdags skrev jag på mitt nya anställningsavtal och igår sa jag upp mig från min nuvarande tjänst. Så nu är allt klart! Jobbar månaden ut kvar på Gullvivan och från och med den 1 november börjar jag på Källbacken. Måste boka in någon introdag dessa kommande två veckor, hur nu det ska gå då jag jobbar nästan alla dagar. Men det ska bli kul! Känns skönt att jag inte har hunnit landa på Gullvivan än, för då skulle det ha känts lite jobbigt att byta arbetsplats åter igen.
 
Skojjade med min familj och sa att ska det gå så här fort att gå från 80% till 100% så är jag kommunchef innan året är slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0