Nytt kapitel

Igår kl 16:15 avslutade jag ett kapitel i mitt liv och idag kl 8:00 påbörjade jag ett nytt. Jag har efter drygt 4 år på Fyrklövern, min lilla bebis som jag var med och startade upp, nu bytt arbetsplats. Det känns tungt och tråkigt då jag trivts så himla bra på Fyrklövern och med mina, nu fd, arbetskamrater. Men jag försöker att inte känna efter så mycket samtidigt som jag har en fullspäckad vecka med jobb och tävling!
 
Den nya avdelningen som jag har börjat på heter Gullvivan. Redan i våras startades halva Gullvivan upp, ett korttidsboende. Denna veckan ska jag och fyra kollegor iordningställa den andra halvan av Gullvivan, en särskild boende-avdelning. Idag har vi burit möbler fram och tillbaka, jagat gardiner och skrivit shoppinglista. I morgon ska jag och två kollegor till Luleå för storshopping medan övriga två stannar och städar och grejar och donar. På onsdag blir det planeringsdag hela dagen med alla kollegorna, ska bli kul att få träffas alla och planera inför detta nya! På torsdag ska vi börja packa upp allt vi kommer shoppa i morgon och på fredag ska övriga kollegor fixa det sista, själv har jag ledigt då.
 
Jag hoppas att det här ska bli lika bra som det Fyrklövern är just nu. Det är otroligt blandade känslor, men jag intalar mig att det kommer att bli bra. Det måste det bli! Och det kommer det att bli! Nu är det bara att vända blad och börja blicka framåt.
 
Mot oändligheten... och vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0