Födelsedagsmiddag

I torsdags blev jag bjuden av Annika på middag på Clarys Krog här i Älvsbyn. Jag fick i födelsedagspresent av henne att vi skulle gå på CGs i Luleå och äta, men saker och ting har dragit ut på tiden och tillslut kändes det enklare att gå här på byn. Har dessutom velat testa deras mat, så det blev som två flugor i en smäll.



Vi började med att dela på en kantarelltoast till förrätt innan vi klev in på varmrätten. Vilket blev en Black Rock Grill! Har ätit det en gång för några år sen på Statt i Piteå , vilket verkligen föll mig i smaken! Och Clarys rockiga lavasten föll mig lika bra i smaken! Man får alltså in en bit oxfilé på en 450 grader varm lavasten, sen steker man köttet och dom färska grönsakerna själv! Då får man exakt rätt stekgrad på sitt kött och kocken slipper få klagomål. Till oxen var det tjocka strips, rödvinssås, beasås och örtsmör. Riktigt nice! Rekommenderar er som inte testat Black Rock Grill att göra det, ni kommer inte bli besvikna!


En annan bra grej är att så länge man inte vill äta rått kött så tar det ett tag att äta klart, så man hinner umgås med sitt sällskap och man hinner verkligen njuta av maten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0