Lite av varje

Idag har jag hunnit med lite av varje, en rätt så blandad kompott.
Började dagen tidigt kl 6:30. Upp för grötfrukost och sen iväg till brorsan för att vara barnvakt. Det är ju så att Isabelle började skolan idag! Och första skoldagen är ju speciell så båda föräldrarna ville såklart följa med! Så när Ronja följde med farmorn hem igår så har jag hängt med Alva hela förmiddagen! Söta unge alltså! Vi har byggt lego, lekt med en gris på hjul och med lite dockor och Barbie. Trots att hon inte är riktigt frisk så har hon varit på strålande humör!
Lekte med Bella en stund innan jag var tvungen hem.

Väl hemma blev det lunch och sen drog jag på mig träningskläder, tog yogamattan under armen och gick ut på gården. Här skulle tränas styrka ute i solen! Hade egentligen tänkt springa, men kändes småstressigt och lite för varmt för det. Men två varv i appen 7-minutes Workout och lite annan core-träning på det. Sedan var det bara att gå in och duscha och så kom Cilla och hämtade mig.

Mot Piteå! En snabbis in på Intersport för att kolla nå träningströjor på extrapris men blev inget köp. Sedan en sväng på Cubus för att testa klänningen och tröjan jag såg igår men inte kunde prova. Blev tyvärr inget köp för mig men Cilla fick med sig två tröjor hem. Sedan mötte vi upp Erika på Kvantum så handlade vi tacos och jordgubbar! Hem till henne för mat, surr, spel och lite Idol-tittande. Man kan väl säga att vi vann en gång var!

Nu ska jag försöka somna snabbt, upp 8 imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0