Lunarglide 7

I måndags var jag och mamma till Luleå för lite av varje. Läkarbesök för min del, kiropraktorbesök för hennes del och shopping. Och himmel vilken shoppingdag det blev för mig! Brände ett par tusen bara på några timmar! Men drygt hälften av dom gick till mina nya fina löparskor!
 
 
 
 
Ett par dagsfärska Nike Lunarglide 7! Tror dom hade packat upp dom i butiken samma dag! Har älskat mina gamla trotjänare Lunarglide 5 men kände att efter en säsongs springande med bland annat en halvmara, ett Lidingölopp och ett Tjurrus med efterföljande maskintvätt så var det dags att byta ut dom mot nya, fräscha skor. Och jag älskar dom lika mycket som dom gamla! Dessutom fanns den enbart i den färgen som jag ville ha! Dom släpptes förra fredagen på marknaden tror jag, och på Sportamore som var den första svenska hemsidan jag hittade den på så fanns inte den lila med. Tur jag inte beställde för nu fick jag ju precis den jag ville ha!
 
Nu blir det att lägga i nästa växel i löpningen, endast 34 dagar kvar till Lidingöloppet! Tut och tjut, ut och kut!
 
Jo, hittade faktiskt tre grejer till på shoppingrundan! Nya svarta jeans med massa stretch så tjockislåren ryms, en jeansskjorta som inte var för snäv över axlarna och en svart långkofta som jag sökt med ljus och lykta efter i ett halvår! Bra dag med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0