Virkningen går framåt

Virkningen går framåt! Jag har två ugglor klara, två kvar då. Ögonen till alla är färdiga och hann göra vingarna till nummer tre nu ikväll. Jag hoppas jag hinner tills på lördag. Helst ska det vara klart på fredag så jag kan lämna dom då.

Jag lyckades även med konststycket att lära mig virka stolpar igår! Tummen upp för mig! Ville göra ett litet hjärta så googlade fram en beskrivning och hittade en som verkade lätt. Men då bågarna på hjärtat var gjort av stolpar var det bara att googla fram hur man gör stolpar. Inte så svårt visade det sig.


Den är inte jättevacker men det är min första! Den blev då betydligt bättre sen jag virkade kanten, innan såg det ut som något kantigt och tragiskt.

Var dessutom in på bibblan idag och lånade hem en stor tjock bok, "Stora boken om Virkning" heter den. Fanns mycket fina och bra bilder och beskrivningar hur man virkar olika mönster och stolpar och maskor och en massa saker. Måste testa en grej där sen, synd bara att den beskrevs som Avancerad.

Dessutom var jag på Coop och handlade garn, så när dom små rosa ugglorna är klara ska jag bege mig på den stora ugglan! Det blir en utmaning! Hittade även ett garn som växlar mellan lila och vitt hela tiden, tänkte det kan nog bli en intressant uggla av det!

Tanten checkar nu ut! Sov gott och gå inte ut! Klart slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0