The Impossible

Har ikväll varit hos Linda och Tomas. Jag och Linda spelade först ett parti Skip-Bo (som jag för övrigt vann, 1-1 står det nu) innan vi bänkade oss i soffan alla tre för att se en film. Vi visste inte riktigt vad vi skulle se men så kom jag på att jag sparat en lista med några filmer som en bloggerska tipsade om. Valet föll på The Impossiple.


"Maria, Henry och deras tre söner är på semester i Thailand. När familjen njuter vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg, som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. Filmen visar hur familjen kämpar för sitt liv, men också hur främlingar hjälper och stöttar varandra, för att överleva tillsammans."

En helt otroligt, skrämmande, fantastisk och rörande berättelse! Och riktigt välgjord! Verkligen ett måste! Så har ni inte sett den ännu, gör det! Så snart som möjligt! Ni kommer ångra er annars.

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

"komiskt" nog var denna filmen något vi kom in på i skolan för några veckor sedan då tidningarna släppte massa intervjuer med människor som överlevde tsunamin då det var 10 år sedan runt jul. Då berättade en klasskompis om denna filmen så kände mig bara tvungen till att se den och jisses! Den är så bra men ändå så himla rörande, tänk att det faktiskt hänt :/

Svar: Ja, det är fantastiskt men samtidigt så hemskt! Dom hade turen att få komma hem hela familjen, men man undrar hur det gick sen.
GretaTurbo

2015-01-22 @ 15:05:37
URL: http://jlandgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0