Kvällen innan avfärd

Har ni varit icke frisk i en vecka. Började med halsont som gick över i lätt feber och förkylning, vidare in i bihålorna och nu har jag världens värsta slemhosta. Slemmet har lagt sig lite men hostan kvarstår. Låter inte vackert. Men jag känner mig ändå rätt så pigg, eller inte vidare sjuk i alla fall.
 
Igår var jag i alla fall iväg och handlade en ny supersnabb och så snygg baddräkt! Tänkte att huvudet och kroppen blir lite extra sporrade att skynda på mitt tillfrisknande. Var dessutom på Apoteket för att köpa mer nässpray då mina höll på att ta slut. 3 olika nässpray blev det för 380:-! Nog kan man ta betalt för nässpray alltid...
 





Går förutom på min gamla vanliga bricanyl även på bisolvon och acetylcystein vilket är slemlösande alltihopa. Och när acetylen tog slut idag så fick jag ringa ÄHC för nytt recept på det. Och tack och lov fick jag ett utskrivet! Annars brukar läkarna nuförtiden vara väldigt restriktiva till att skriva ut acetyl, vet inte varför dock.
 
Dessutom skickade mamma ner neem till mig med svägerskan igårkväll. Det är typ mald bark och smakar perkele! Så vidrigt att jag blandar det med kräm i stället för vatten och har en klädnypa för näsan för att kunna få ner det utan att spy. För jag har tomkräkts och hulkat mer än en gång sen igårkväll. Fy tusan. Blir att ta sista dosen ikväll för sen är det slut. Vet däremot inte om det har haft så stor betydelse. 
 


En sköterska på jobbet tipsade om att gurgla saltvatten, så det har kokats i afton och gurglats. Sist men inte minst så började jag ta rinexin idag också. Trodde i förra veckan att det skulle släppa i bihålorna, det brukar göra det efter några dagar. Men nu har det blivit värre så det var tur jag hade kvar en halv kartong här hemma. Och jag kan lova att det har redan börjat ge effekt! Jag som inte har haft någon tillstymmelse till rinnsnuva har nu ikväll fått gå och snyta mig och torkat snoken flera gånger för att det rinner. Så förhoppningsvis ska rinexin göra susen och hinna öppna upp bihålorna innan lördag.
 
Så just nu går jag på rätt många mediciner: Bricanyl, Pulmicort, Rinexin, Bisolvon, Ipren, Alvedon, Otrivin comp, Nasonex, Nozoil, Acetylcystein, neem och saltvatten. Bara 10 läkemedel och 2 naturläkemedel. BLI FRISK NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0