Lockig

Jag måste vara en av ett fåtal som faktiskt är nöjd med mitt hår! Visst finns det saker jag vill ändra med den, men om man ser till den aspekten om rakt vs lockigt hår så är jag nöjd.
Jag har självfall i mitt hår och önskar att det var än mer lockigt än vad det är. På vänster sida framme vid ansiktet är det som lockigast, kan få en riktig korkskruv om jag vill! Sedan avtar lockarna drastiskt baktill och jag har oftast bara en liten krök längst ner vid topparna, högersidan är lockig men inte alls lika korkskruvig som vänstersidan. Önskar alltså att vänsterlockarna kunde föröka sig till baksidan av huvudet och lite mer på höger. Då skulle jag vara så nöjd!


Oftast är det ju så att dom som har lockigt hår vill ha rakt och dom som har rakt hår önskar dom hade lite lockar. Ingen är riktigt nöjd och så kommer det nog alltid vara. Skönt att man faktiskt är rätt nöjd med sitt hår! Skulle bara vilja ha det lite tjockare och mindre sprött, det tål inte så mycket tyvärr.

Kommentarer
Postat av: None

Rekommenderar att göra en olaplex behandling!! Det är en molekyl som går in i håret och lagar svavelbindningarna. Helt fantastiskt resultat på skadat och sprött hår :) Kram Elin

Svar: Tack för tipset! Kanske skulle kolla upp om någon här gör det!
GretaTurbo

2015-06-09 @ 16:26:56
Postat av: None

Läs mer på olaplex.se :)

2015-06-09 @ 16:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0