Stickcafé

Igår var det en torsdag då det var Stickcafé och en torsdagkväll jag var ledig! Så jag frågade om mamma ville följa med och det ville hon. För min del handlar det mest om att komma igång med min stora uggla, inte direkt sällskapet i sig även om det naturligtvis är trevligt att träffa dom andra damerna där! Och mamma tror jag behöver det också för annars blir hennes mössa nog aldrig färdig! Jag är dålig på att ta mig tid till sånt, även fast jag har typ 15 tidningar att läsa och en uggla att virka (och ett flera år gammalt korsstygnsarbete) så sätter jag mig framför TVn och ser serier när jag har en ledig stund över. Och just nu, med en stundande Vätternrunda, har jag knappt några lediga stunder. Men när dom kommer så är det skönt att slappa i soffan i stället för att koncentrera sig på maskor och träningstips.

På den två timmar långa stunden Stickcaféet är så hann jag virka en enda stackars liten vinge. Först blev det fel så mamma fick riva upp och fixa till innan jag kunde fortsätta, sedan var det dags för fika och så jobbade Kim så då hann jag ju surra med henne några varv. Alltid lika trevligt!
Bildlöst idag då jag inte tog kort på en grå liten trekantig vinge. Bild på vingen kommer när den sitter fast i färdig uggla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0