Helgen som var

Varje dag tänker jag att jag ska blogga men aldrig att det blir av. Dagarna går i rasande takt och det är många bollar och möten som ska hållas i luften. Nästan så man blir lite yr i bollen.

I lördags var jag och mamma till Ikea, jag handlade för otroliga 330:-! Men då fick inte jag köpa vissa saker för mamma, för dom skulle hon minsann köpa! Tur man fattar noll! På hemvägen släppte mamma av mig hos C i Luleå så har jag varit där resten av helgen.


I söndags hade vi (alltså C) världens längsta sovmorgon! På eftermiddagen for vi ut till Arcushallen på Stora Lulemässan. Kollade in alla utställare och glodde på snygga Roy Fares när han bakade. Oturligt nog var vi dom av några få som inte fick något smakprov. Den där moussen såg riktigt god ut nämligen!


Såg även två komedier i helgen, en som hette "People places things" men den andra kommer jag inte ihåg vad den hette. Men den skrattade vi en del åt, för det blev en sån soppa för personerna i filmen! Så tokigt!

Annars har vi bara myst och sett lite tv, typ "Så mycket bättre" som är så bra! Tänk att vi inte sett det tidigare, började se förra säsongen av en slump och nu är vi fast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0