Träningsvärk, nära skjuter ingen hare och telefonsamtal

I söndags gjorde jag marklyft på gymmet, kungen av styrketräning och något som jag väldigt sällan gör. Blev (förutom uppvärmningen) 4 set på 40kg, 10 reps. Och redan under måndagsmorgonen hade jag lite träningsvärk i rumpan och ju längre dagen gick ju högre upp smög sig värken på. Sen på kvällen blev det ett snabbt benpass med Malin och det bättrade på träningsvärken rejält! Tisdag kväll var det väldigt långt ner till toastolen må jag medge, men nu känner jag bara lite lätt i låren. Är som skönt med träningsvärk, även om man blir lite stappelbent och styv.

Igår var jag iväg med mormor på bingo i Korsträsk, tänkte att kanske kan man vinna en krona eller så. Första halvan satt jag ett nummer ifrån nästan alla spel. Ett av spelen satt jag ett nummer ifrån på båda mina brickor på full bricka, saknade nummer 5 på den ena och 6 på den andra. Så blir det bingo för någon annan och första numret dom ropar upp i nästa spel är nummer 5! Men fillemon!! Jag är nog en sån där som alltid är nära men aldrig vinner. Nåja, man stödjer väl deras klubb åtminstone.


Idag har jag varit otroligt duktig och gjort bort några saker jag skjutit upp. Först och främst var jag och solade! Har nog aldrig varit så här blek som jag är nu. Inte kul! Sen bokade jag en tvättid i tvättstugan, halleluja... Sen ringde jag två samtal och fick boka in ett fotvårdsbesök till veckan och ett besök på Luleå Kiropraktorklinik om 4(!!) veckor. Ska dit för foten främst, men ska även be dom kolla min benhinna(?) och ryggen. Är något sned i axlarna, kanske det går att fixa till. Det skulle bli enklare att göra chins då, för som det är nu känner jag att jag drar mer med ena armen.

Imorgon är det min tur att bjussa på fika på Blåset, längtar efter min goda Red Velvet!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0