Fot bortskänkes

Jag trodde ju att jag skulle vara bra i foten vid det här laget. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag fortfarande skulle ha sånna besvär såhär 1 år senare. Jag fick vara bra i ca 6 veckor innan det brakade loss igen. Och nu är det en helt annan smärta. Förut var det mitt under foten jag hade ont, nu är det mer mot hälen. Så nu kan man nog säga att det är en hälsporre eller liknande, förut var det mer diffust.

 

 

I måndags ringde jag på Hermelinen och ville boka en tid, igen. Fick tid redan igår, tisdag! När jag kom dit undrade min fysioterapeut Dan vad tusan jag gjorde där, jag var ju så pass bra för en dryg månad sen! Så nu är det bara börja om med stötvågsbehandlingen och mina dagliga rehabövningar. Den är han lite inne på att göra en sula till mig, vet inte exakt vad den kommer att kosta men drygt 1000:- tror jag! Kändes som en jobbig utgift då 1600:- sulan från BOTen inte är bra och "pengarna" bara ligger på en hylla i hallen och samlar damm. Vill inte lägga ut en massa pengar på något som jag inte kommer att kunna använda. Dock så kan man tydligen forma om dessa sulor han gör, det kan man inte med dom från BOTen på samma sätt.

Jag var ju så nöjd med sulan från Intersport, men den slängde jag i vintras då jag fick veta att dom bara stoppade ett år. Då hade jag haft den i kanske fyra år! Det var dumt... Jag saknar den. Så frågan är om man ska göra en ny sån sula för 600:- eller testa Dans sula för dryga 1000-lappen?..

Ge mig råd!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0