Harmoni

Det kan låta konstigt med tanke på att jag just brutit upp från ett nästan två år långt förhållande, men jag mår så himla bra just nu! Det liksom ligger ett lugn i hela kroppen. Jag vet inte om jag har känt såhär förr, men det är helt underbart! Det är som att allt i livet går min väg nu, som att det är min tid nu, min tid i livet.

 

 

Träningen är en stor del av detta! Jag älskar träningen mer än jag någonsin gjort och tycker att allt är kul! Kanske det beror på att den är helt kravlös nu när jag inte tränar inför lopp/tävling. Jag stiger upp mellan 6-7 nästan varje morgon och tränar, promenader, styrka, rullskidor eller yoga. Inte ens löpförbudet kan förstöra glädjen till träningen! Ibland tränar jag även ett pass efter jobbet, bara för att det är kul och för att få sällskap av någon vän. Allt flyter på så himla bra! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!

 

 

Sen har jag äntligen tagit steget att säga upp mig från kommunen! Jag är nu en Sportringare på riktigt och det känns så himla bra! Vilket roligt och varierande jobb och jag har förärats världens bästa och roligaste kollegor! Redan efter första veckan på Sportringen så kände jag att jag absolut inte ville tillbaka till kommunen. Det är inget fel på det jobbet, men jag insåg nog aldrig hur less jag varit förän jag kom därifrån. Jag har ändå jobbat konstant i nästan 10 år varav drygt 4 som fast anställd. Och jag saknar det inte en sekund! Det känns som att jag gjort mitt där. Just nu känns det som att jag inte vill tillbaka till någon sorts vård, men det vet man ju aldrig i framtiden. Dessutom har jag den tryggheten att jag är utbildad undersköterska och vet att kommunen alltid söker efter utbildat folk. Jag är inte orolig. Just nu vill jag vara på sportaffärn och jag hoppas jag blir där länge!

 

 

Sen finns det andra faktorer i mitt liv nu som gör att jag mår så bra, men dom sparar vi till senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0