Ett nytt kapitel

Imorgon är det måndag. Ny dag och ny vecka. Igen. Men denna måndag kommer vara väldigt speciell. Det är nämligen så att jag börjar på mitt nya jobb imorgon! Och då menar jag inte nytt jobb som i en ny avdelning utan nytt jobb som något helt annat än undersköterska. Nytt jobb som i butiksbiträde! På en sportaffär! Här på byn!


För ungefär tre veckor sedan la Sportringen ut en annons på deras Facebook om att dom sökte ny medarbetare. En kompis taggade mig i inlägget och när jag såg det kände jag att jag skulle söka. Vad hade jag att förlora liksom? Detta var en fredag och onsdagen veckan efter lämnade jag in mitt CV. Lördag fm ringer dom och vill träffa mig. Jag trodde det var en vanlig arbetsintervju och att dom säkert skulle träffa fler sökanden, men när jag kommer dit och vi pratat ett tag så erbjuder dom mig jobbet! Av 27 sökanden så är det mig dom vill ha! Känner mig hedrad och lite stolt faktiskt! Så jag tackade genast ja! Frågan var inte om jag ville börja utan snarare när jag kunde börja!

Tjänstledig i sex månader.

Måndagen pratade jag med min chef och ville söka tjänstledigt, hon skulle försöka få tag i en vikarie från 1 maj redan! Det har varit 1,5 veckor av väntande och ovisshet, för vikarierna har lyst med sin frånvaro. Men så i torsdags morse så fick jag veta att vikarie var ordnad och att jag skulle få tjänstledigt från 1 maj! Så i torsdags jobbade jag min sista dag på Källbacken! Jag som hade ställt in mig på att jobba minst en, ev två veckor till. Och nu helt plötsligt blev jag tjänstledig på stört. Så imorgon börjar jag jobba på Sportringen! Är både nervös och uppspelt, ska bli så spännande! En utmaning verkligen, men en kul sådan! Så önska mig lycka till! Och kom gärna in och handla av mig så jag snabbt lär mig kassan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0