Häcken full

Den här veckan har inte varit av denna värld! I söndags började jag det stora baket inför den stora dagen (som är redan imorgon!!) och det är det enda jag har gjort den här veckan förutom att jobba! Helt galet egentligen, men så kul! Har bakat 10 sorter själv och mamma tror jag har bakat tre sorters kakor. Har två pajer kvar att baka och såklart tårtan! Men det blir senare idag.Idag ska det städas och fejas och röjas. Pyntet skippar vi!
 
 
 
Har haft så fullt upp att jag totalt glömt att ta kort på baket! Det här är dom enda två jag tagit, men då hade jag ju världens bästa modell också! Han har rullat olika sorters bollar, bakat kladdkaka och DISKAT! Jag vet inte hur många varv har har diskat och torkat upp efter mig! Helt fantastisk är han! Den bästa assistenten/pojkvännen man kan ha! Alla kvinnor behöver en bra assistent, det fick vi allt veta på träningsresan för en månad sen! Tur jag hittat min då! Han är INTE till salu/låns
 
Nä, fastän klockan bara är 7:30 så har jag inte tid att sitta här och såsa! Har dessutom hunnit baka en tårtbotten som jag just tagit ur ugnen. Skönt att göra bort allt så fort som möjligt, kanske jag hinner vila en stund i eftermiddag i stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0