En dag i huvudstaden

Klockan ringde 4:00 imorse och trots endast 4 h sömn så var jag rätt pigg. 4:30 hämtade jag upp Zara och vi styrde kosan mot Kallax och Luleå Airport. 6:35 lyfte planet och strax innan 8 landade vi. Innan vi ens lämnade flygplatsen var vi förbi Victorias Secret och handlade lite snyggt!

Därefter for vi in till centralen och lämnade av väskorna och så åkte vi ut till Lidingö för att hämta nummerlapparna och kolla in expon. Jag hittade ett par snygga korta tights inför resan nästa helg, så jag blev nöjd!
Efter vi var klara där tog vi pendeln ut till Solna och Mall of Scandinavia. Herremin vilket stort köpcenter!! Många butiker man aldrig hört talas om och ändå handlar man på HM och Cubus!

Vid 16:30 begav vi oss tillbaka till stan och Vasastan där vi checkade in på boendet och vilade en stund innan vi skulle äta middag på bästa stället, nämligen Jensens Bøfhus! Alltså, deras mat är to die for! Dom använder enbart bra kött från fina djur. Jag åt fläskfilé och den var så mör och bra tillagad att den smälte i mun! Sim att skära i mjukt smör! Hur får man en fläskfilé så bra?! Galet gott i alla fall!

Efter maten handlade vi lite karameller och så har vi sett Idol och fixat lite inför imorgon. Dagen startar tidigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0