365 dagar

I söndags hade jag och älsklingen vår 1-års dag! Tänk att jag fått dela mitt liv med den människan ett helt år! Ett år fyllt av så mycket kärlek!

Och tänk vad mycket vi hunnit med på bara ett år. Blivit sambos, vi har rest och upptäckt nya platser, vi har inplanerade resor och såklart det bästa av allt, att vi ska bilda familj!


Sen har jag nog den mest romantiska mannen dessutom! I julklapp fick jag ju resan till Paris, det om nåt är väl romantik! Men så i helgen. Jag visste att han hade planerat något, därför valde jag att inte göra det eller fråga ut han mer än nödvändigt. När jag kom hem från jobbet i lördags så stod han i duschen, han ropade åt mig att packa ihop lite grejer så jag skulle klara en natt borta. Strax efter ropar han att jag ska packa med en bikini också. Hm, vad har han nu i görningen?! Så vi packade ihop lite kläder och satte oss i bilen. Jag trodde vi skulle till Luleå eller Piteå men istället börjar han köra mot Arvidsjaur. Aha, kan det vara Laponia som hägrar?! Och visst var det det! Han hade bokat in oss på ett SPA-paket! Så när vi kom in på hotellrummet låg det badrockarnoch tofflor på sängen och lite gotta och vin stod och väntade på skrivbordet. Vinet drack vi såklart inte, men snasket öppnade vi direkt! Så var det bara att byta om till bikini och badrock och bege oss ner till SPA-avdelningen.


På SPAt fick vi varsitt kurbad á 25min och varsin massage på 25min. Så himla skönt och avkopplande! Efter det gick vi upp och duschade av oss alla oljor innan vi begav oss ner till kåtan för att äta den tre-rätters middagen som ingick i paketet också. Och herregud vad mycket mat vi fick! Och gott var det! Vi åt så mycket att vi liksom höll oss mätta ett helt dygn! Galet!


Charkbricka till förrätt.
Rotfruktschips, havtornscrème, renkorv, rökt renhjärta, gravad älg, torkat renkött och ostpaj med hjortron.
Ryggbiff med tillbehör.
Största marängswissen jag skådat! 8 kulor glass, en påse maränger, en litet chokladsås och jordgubbar

Charkbrickan åt jag inte så mycket av pga kulan på magen, vågar inte äta sånt nu. Så jag åt mest chips och några skivor torkat renkött. Köttbiten på varmrättstallriken var enorm, minst 300g! Till det tog jag potatisgratäng och så var det beasås, örtsmör och tomatsallad. Och som avslutning den största marängswishen vi skådat! Men tjurig var jag så när Stefan inte orkade mer åt jag upp sista slutet. Sen var det fullt i magen må jag säga!


Efter middagen gick vi upp på rummet och mös ner oss i sängen och såg på TV. Top Gun gick så vi tänkte se den men vi somnade båda två och vaknade strax innan den var slut. Då hann vi ju piggna till så då klockan var 02 på natten skulle vi försöka somna. Jag sprang på toa stup i ett fram till närmare 03, sen vaknade jag 6:3 första gången och hade svårt att somna om. Så det blev inte så värst mycket sömn den natten tyvärr. Men vad gör det då man fick dela en så underbar kväll med sin käresta!


Tusen tack för det här året älskling!! Det kommande kommer att bli så bra, spännande och helt amazing! Älskar dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0