Alla Hjärtans Dag

I tisdags var det Alla Hjärtans Dag, många tycker det är ett kommersiellt jippo där man ska lägga ut en massa pengar. Delvis är det ju så, men samtidigt tycker jag det är rätt så mysigt. Jag och Stefan visar vår kärlek till varandra varje dag, både i ord och handling. Vi brukar även visa det lite extra med någon speciell handling ibland, som att han har gjort extra mysigt då jag kommer hem från jobbet eller att jag har bakat eller gjort extra god frukost åt han eller liknande.


Det här var vår första Alla Hjärtans Dag tillsammans, det enda vi hade bestämt var att vi skulle äta ute så vi hade bokat bord på Clarys. Vi hade inte sagt något om några presenter innan, men eftersom han tycker om att skämma bort mig så tog jag för givet att jag skulle få något fint av han. Själv hade jag också lyckats fixa lite smått och gott till han, nämligen hans favoritgodis! Plus att jag tillslut lyckades få tag på en deo i en doft som jag fullkomligen älskar, lyckligtvis tyckte han också om den! Så nu kan jag sniffa lite extra på han!

Själv fick jag en stor och vacker röd ros av han, en liten kärleksnalle och en påse från Twilfit med snygga undies! Han körde alltså enkom till Luleå för detta! Han är den bästa och helt klart den mest romantiska kille jag känner!



Världens bästa och finaste kille!

På Clarys var det väldigt lugnt och lite folk, trodde det skulle vara betydligt mycket mer folk än vad det var. Men för oss gjorde det inget, blev ju bara desto lugnare och mysigare!


Vi åt en helt fantastiskt god tre-rätters middag! Oxfilén var to die for! Helt klart den godaste oxfilén, eller köttbit, eller maträtt, jag någonsin ätit! Rödingen till förrätt var mycket bra den med och efterrätten likaså.


Rödingtartar med dill, citronmajonäs, picklad lök, kavring, löjrom och friterad kapris.
Oxfilé med potatis- och palsternackspuré, smörstekt skogssvamkompott, palsternackscrisp och rödvinssås.
Chokladpastej med svartvinbärssorbét och färska bär.

När vi kom hem skulle vi mysa och se en romantisk film. Det slutade med att jag somnade efter typ halva filmen, så nå vidare romantisk var jag ju inte. Tur han älskar mig ändå den där Stefan!

Kan tillägga att vi såg klart filmen kvällen efter, utan att någon av oss somnade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0