Ytterligare en helg till ända

Även fast man är ledig en hel helg så går den så fort! Men det känns ändå som att vi har hunnit med mycket, det har varit en mycket trevlig helg!


Fredag var sista dagen på min detox så lördagmorgon var det dags för lyxig helgfrukost! Började först med yoghurten jag ätit nästan varje morgon i tre veckors tid, men bytte ut fröna mot Paulúns granola! En liten bit smörgåstårta som jag fått av Stina på jobbet slank ner som nummer två, hemgjord såklart! Mums! Sedan fortsatte jag med älsklingens goda amerikanska pancakes för att avsluta med lite vanlig tårta jag också fått av Stina. Brakfrukost deluxe, men jag åt mig ändå inte sprängmätt.
Precis när vi ätit klart kom Stefans bror och tjej och åt upp plättresterna. Ett snabbt besök på jobbet innan det bar av till stan!
Lite mindre shopping, lunch, fika och en stulen backspegel senare begav vi oss hemåt igen. Yatzy, fläskfilé och mello fick avrunda kvällen. Mycket trevlig dag!

Idag såg vi fram mot en mysig sovmorgon men är man värre än pensionärerna på att gå och lägga sig en lördagkväll så vaknar man tidigt en söndagsmorgon. Korv på morgonens macka, mums! Ett besök hos brorsan bjöd på kladdkaka och vaniljvisp och surr. När vi två timmar senare promenerade hem hade det hunnit gå från -15 till nollgradigt! Galet alltså! Resten av söndagen har gått åt till att gå igenom det ekonomiska och sett The Blacklist på Netflix. Inte mer produktivt än så, men söndagar är väl till för att vila upp sig!

Gott med kladdkaka!

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som vi haft! Laddade och redo för en ny arbetsvecka och vår första Alla Hjärtans Dag på tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0