Weekend i Sthlm/Flen

I helgen har vi varit söderut i landet, närmare bestämt i Stockholm och Flen. Orsaken? Armbrytartävling i Flen!

Flög ner från Skellefteå till Arlanda fredag eftermiddag, tog sen hyrbilen och körde ner strax söder om Stockholm stad. Checkade in på hotellet och sen blev det handling, middag och bastu för Stefan.

Lördag började nog så tidigt för mig då jag vaknade 3:15. Somnade om först vid 6-tiden och 6:15 ringde alarmet. Snark! Upp för lite frukost (dock inte för alla) innan vi strax efter 7 åkte mot Flen. Framme vid 8:30 och grabbarna vägde in, sen fick dom äta lite, stackarna.

Gällivare tog hem två guld i nybörjarklassen och Arvidsjaur ett guld och ett brons. Blev dessutom en fjärdeplats för en i "gubb"klassen. För Stefan gick det sådär, en vinst i varje arm och inget mer. Men han var rätt nöjd ändå som lyckades hålla SM-tvåan rätt länge innan han oturligt nog fick en armbågs-foul.
Det blev en väldigt lång dag med många luftningspromenader för min del som höll på somna flera gånger, men det är sånt som man får ta när man vaknar mitt i nätterna.


På kvällen hade vi bara tänkt mysa på rummet och se serie men grabbarna tvingade med Stefan ut i Stockholmsnatten. Så jag såg lite serie själv innan ögonen ramlade ihop. Vid 1-tiden redan var han tillbaka och vi kunde sova på riktigt igen.


Söndag blev det frukost för alla innan vi checkade ut och åkte till Mall of Scandinavia. För det första så var det inte det enklaste att navigera sig genom deras parkeringshus, sen blev det ju inte nå lättare i och med att vi körde minibuss. När vi tillslut parkerat och tagit oss in så blev det en hätsk jakt på lunch. Grymt tjorvigt och jag tappade tålamodet lite. Hur svårt kan det vara liksom?! Strosade sedan runt ett tag innan vi bestämde oss för att åka till flygplatsen. Ingen shopping för någon av oss tyvärr.

Väl på Arlanda parkerade vi oss i nå fåtöljer i ganska många timmar innan vi checkade in, flyget gick först 21:25 och vi var hemma 00:30. Då var vi lagom trötta och möra och sov gott båda två!

Nu blir det inga fler resor innan bebis ankomst, nu ska vi bara vara hemma och fixa med allt vad det innebär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0