Firmafest

Helgen som var spenderade vi med Stefans jobb i Luleå. Efter att dom stängt lördag på jobbet åkte vi till Alcatraz där vi mötte upp alla. Så blev det en timme på Prison Island. Vi var uppdelade i tre lag, Fas-1, Fas-2 (vårt lag) och Fas-3. Lagnamnen syftade på elkopplingar, finns med olika faser antar jag. Vi hade tur i oturen jag och Stefan då en av kvinnorna i vårt lag hade lite ont i kroppen efter att ha halkat ute så hon var inte så pigg på att springa omkring och klättra i celler. Så hon lovade att se till Elsa under tiden. Och lillstumpan sov sig igenom hela timmen! Och ni kan ju gissa vilket lag som vann! Japp, Fas-2!

Efter det åkte vi till hotellet och tog det lugnt ett tag innan vi svidade om och begav oss till chefens rum för en fördrink. Där tackade vi även av en elektriker som jobbat i 40 (!!) år och går i pension till sommaren. Efter lite surr och tacktal gick vi upp till restaurangen och käkade två-rätters. Vi hade valt en köttbit med pommes och äppelpaj till efterrätt, mycket gott! 

(null)

(null)

(null)

(null)
Sminkad kvällen till ära, inte varit det sen före jul tror jag!

När allt var uppätet bestämdes det att dom som ville skulle ta en promenad och sen sitta och surra någonstans, så medan Stefan for iväg la sig jag och Elsa och myste och sov.
Söndag var det hotellfrukost med många plättar och sen var det slut. Vi tackade för oss och drog förbi Storheden en sväng innan vi åkte hem igen.

Mycket trevlig helg! Det gör vi gärna om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0