Middag för två

Igår anställde vi morbror med familj som barnvakt en stund medan vi skulle gå ut och äta middag. Jag fick nämligen ett presentkort på Clarys Krog (en restaurang) av Stefan i julklapp så vi skulle kunna gå och äta Black Rock Grill. Men nu när det ligger ute till försäljning fick vi lite eld i baken, vi vill ju inte att presentkortet skulle brinna inne! Så vi skyndade oss att boka barnvakt så vi skulle få avnjuta en god middag på tu man hand!

(null)

För er som aldrig ätit Black Rock Grill så är det en lavasten som hettas upp till 450 grader. På denna ligger en köttbit, i detta fall oxfilé, som man alltså får steka själv! Till detta grönsaker som man kan steka, pommes, beasås, pepparsås och örtsmör. Det är så himla gott alltså! Och kul att steka köttet själv. Det är ingen middag man kan stressa sig igenom och man hinner verkligen njuta av maten! Alla tummar upp! Och har ni inte testat det här än, gör det!

Elsa skötte sig exemplariskt hos sina kusiner, så dom vågar nog vara barnvakt fler gånger. Tänk att vi fick en så snäll dotter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0