8 månader

I måndags blev tösabiten 8 månader, var tar tiden vägen egentligen?! Det går så himla fort samtidigt som det ibland står stilla tycker jag. Nåja.
I onsdags var vi på BVC för 8 månaders kollen. Hon växer inte lika fort som en del av hennes kompisar, men hon följer sin egen kurva så fint! Nu sträcker hon sig 68cm över havet och fyller ut storlek 68 med 7840g bebishull! Storlek 74 är fortfarande lite stort men vi kan nog på några veckor börja lite smått med dom mindre i den storleken.

(null)

I tisdags var vi hos morbrorn hela dagen. Mormorn dök förbi på em och medan Elsa sitter på bordet så halvlägger hon sig ner och sätter sig upp igen. Mormorn tyckte inte riktigt att det räknades för hon låg ju inte ner. Men onsdagen så satte hon sig upp själv från liggande läge! Så nu växlar hon mellan att stå på händer och knän, händer och fötter (yogaposition med rumpan rakt upp i luften) och att sitta.
Det där med att krypa verkar ta sin tid att lära sig. Hon stod ju på alla fyra redan för en månad sen då hon lärde sig sitta. Nu kan hon "krypa" med benen men händerna är stilla så hon kommer ingen vart. Ska bli intressant att se när eller om hon kommer börja krypa. Kusin Isabelle fick aldrig till det så hon började gå vid 9 månader och hoppade helt över krypstadiet, kanske gör Elsa samma? Hoppas i alla fall att det dröjer några månader till innan hon börjar gå. Fast gåstolen bara älskar hon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0