Julen

Dagen innan julafton åkte vi hem till mor och far i Vidsel för julfirande med min släkt. God mat, tomte, massa paket, snälla barn, gott fika och spel på kvällen. Perfekt och precis som det ska vara! Elsa var såklart inte rädd för tomten, även om hon tittade lite skeptiskt på han då hon satt i hans knä. Ungefär som det brukar vara med nytt folk. Hon var duktig och öppnade sina paket, dock med lite hjälp från oss och började genast leka med flera av dom!

(null)
En av alla julklappar var denna roliga pulka som Elsa älskar att åka i!

Julafton började med sovmorgon i vanlig ordning (Elsa brukar sova till 8-8:30) och frukost innan det blev lite stressigt att hinna packa bilen innan julbön i kyrkan kl 11. När den var klar åkte vi till Elsas storkusin i Boden och firade jul där med dom och hennes farbror och faster. Även där blev det god mat, fina klappar och mysigt sällskap. Då klockan började närma sig 19 var det dags att åka hem för nattning av finaste ungen.

En trevlig och mysig jul med alla man älskar och bryr sig om! Precis som det ska vara! Och vi hade tydligen varit lika snälla som Elsa i år, så tusen tack alla för fina klappar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0