3 veckor

Idag blir vår lilla Elsa 3 veckor! Känns som tiden gått så otroligt fort samtidigt som det känns som att vi har haft henne i en hel evighet! Men det känns bra! Varje sekund med henne är guld värt och jag skulle inte byta bort det mot något i världen!

Vad har hänt på dessa tre veckor då? Hon har från dag 1 varit så snäll och sovit så bra på nätterna, tror det är en natt som hon bökade lite så jag fick vara vaken med henne ett par timmar. Annars så äter hon 2-3ggr per natt och somnar för det mesta om rätt snabbt, ibland somnar vi båda medan hon ammar. Dagarna sover hon för det mesta igenom, men den här sista veckan har hon börjat vara mer vaken. Här för någon dag sen var hon vaken nästan 2,5h i sträck!

(null)

Idag var vi på BVC för första gången och tog alla mått. Vår "lilla" tjej är inte så liten längre. På 12 dagar (sen förra mätningen alltså) har hon gått upp 0,5kg! Jag har tydligen gräddmjölk i tissarna! Så nu väger hon 3830g och är 52cm lång! Inte konstigt att storlek 50 på bodys börjar vara lite korta i grenen. Var nog lite förutseende för jag tog fram alla kläder i storlek 56 i morse.

Nu är det bara vänta 2 veckor tills nästa koll och se hur mycket hon lägger på sig tills dess!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0