Bones

Idag såg jag klart det allra sista avsnittet av Bones. Har följt den här serien sen jag skaffade Netflix för några år sedan. Tror jag och mamma började se den för kanske 10 år sen, då såg vi nog bara första säsongen. Sen fortsatte mamma se den på TV medan jag glömde bort den. Men så började jag om att se den då jag skaffade Netflix. Och nu såhär före jul och så då inga serier har gått på TV så har jag haft mer tid för Netflix. Och när jag har gått hemma i två månader så har jag hunnit se ganska så många avsnitt. Och idag såg jag dom fyra sista avsnittet medan lillan sov/ammade.
 
 
Jag tycker att Bones är en av dom bättre serier jag har sett faktiskt! Den har både spänning, humor och drama/kärlek. Har ni inte sett den och är sugen på en ny serie så rekommenderar jag Bones. Alla 12 säsonger finns på Netflix så man behöver inte vänta på att nya  säsonger ska komma ut.
 
Nästa serie att ta upp igen är New Girl. Den började jag se för kanske 5 år sen eller liknande men så missade jag när den började om på TV så nu har jag inte sett på ett par år. Så nu börjar jag om på säsong 4, vet inte vilket avsnitt jag var på men det var mitt i en säsong. Den kommer nog gå rätt snabbt att se igenom då det bara är 20-minuters avsnitt. Man hinner alltså se två på samma tid som ett Bones! Vad jag ska se efter New Girl är däremot en bra fråga. Har fått lite tips på serier så jag får väl välja en av dom sen när de blir dags. Än är ju lillan liten och sover mycket så litegrann hinner man ju se än ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0