Växer så det knakar

I fredags var det dags för 1-månads kontrollen på BVC med tillhörande läkarundersökning. Hon gick igenom med ett klart godkänt och mamman fick än en gång bekräftat att hon har gräddmjölk i tissarna! Sköterskan var lite rolig och sa att hon ju inte alls ser/är tjock trots att hon går upp så bra! Lillgumman har goa kinder och småknubbiga lår men inget i övrigt.

(null)

Hon var alltså vid denna kontroll 5 veckor och 2 dagar. Aktuell vikt blev 4510g och längden uppmättes till 55,5cm. Sen förra besöket (16dagar) har hon ökat 680g och 3,5cm och totalt sen födseln 1375g och 6cm! Hon växer så det knakar med andra ord! Kanske därför hon är lite knorrig ibland, det skulle jag vara om jag växte 1 cm var 5e dag!

Nästa besök blir på hennes 2-månaders dag! Längtar redan! Det är så kul att se hur hon växer och utvecklas! Hon kan ju redan följa lite med blicken och hon ler. Och så har vi börjat sitta i babysittern lite smått, bara ett par minuter varje dag men ändå. Och bärselen har vi hunnit testa några minuter i stöten också! Mammas stora lilla tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0