8 månader

Så länge sen är det jag jobbade sist. Var först gravidledig 1 månad och nästa vecka blir ungen hela 7 månader! Så jag har alltså snart varit föräldraledig och mamma i 7 månader. Helt galet vad tiden rusar iväg!

(null)

Hade sagt på jobbet att jag kunde jobba någon helg i sommar, så när min vikarie har semester passade det bra att jag tog två lördagar. Så idag var jag in och gästspelade! Var faktiskt lite nervös igår och funderade hur det skulle gå. Om jag skulle komma ihåg hur kassan fungerar och hitta i butiken. Men när jag väl var på plats så varvet som att jag aldrig varit borta från jobbet. Skönt det! Om två veckor händer det igen!

Lilla gumman har varit hemma med mormor eftersom även Stefan jobbade. Valde helg utifrån hans schema så att mormor skulle få lite egentid med Lillis, det kan dom behöva. Och allt hade gått bra! Hon fick söva henne direkt hon kom typ och sen blev det lunch och mys. När jag kom hem var det precis i tid för att sova igen så det var bara hiva fram en mjölkpåse och mata det lilla flickebarnet innan sovdags. Hon är så snäll vår lilla Elsa!

Kommentarer
Postat av: AFA Försäkring

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du har varit föräldraledig.

Du kan ha rätt till ersättning från oss under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Forsakring-vid-foraldraledighet-och-graviditet/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Ella
AFA Försäkring

2018-07-19 @ 10:58:39
URL: http://afaforsakring.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0