Andningslarm

När en kompis till mig fick barn för snart 6 år sen så köpte dom ett andningslarm till henne. Hon tyckte den var guld värd och man slapp oroa sig i onödan. När så brorsans tredje barn kom för drygt 4 år sen så hade mamma blivit så nojjig (det blev värre för varje barnbarn som kom) att hon köpte ett andningslarm till dom. Detta larm har även varit utlånat till mamma och pappas granne och nu när det blev dags för oss att bli föräldrar så fick vi ta det. Och jag måste säga att det verkligen är värt alla sina kronor det kostade! Vi har haft på det varje natt sen Elsa var en vecka ungefär (glömde packa ner det i BB-väskan) och jag kan lova att man kan sova hur lugnt och gott som helst när det är på. Någon enstaka natt har jag vaknat och kommit på att vi glömt det, så då har jag rusat upp ur sängen för att hämta det. Och sätter man det bara rätt så fungerar det verkligen. Ett par tre gånger har det börjat tjuta men jag tror att det dom gångerna har hamnat lite snett och inte fått kontakt med magen pga att hon antingen legat konstigt eller att hon har rört sig så mycket att det har åkt upp litegrann.
 
  (null)
Litet och smidigt men så värdefullt! (Har satt en liten hudtejp på undersidan då hon får lite utslag av gummit annars)
 
Det är så enkelt att använda och stör inte barnet alls! Man viker ner blöjkanten framtill litegrann och sätter fast larmet där. När man slår på det lyser först batterilampan (grönt om det är bra med batteri och rött om det börjar ta slut) och sedan börjar rörelselampan att blinka för varje andetag. Så här beskrivs den enkelt på Babylands hemsida:
 
Snuza Hero är hos barnet, oavsett om babyn sover i sin säng, ute i vagnen eller i bilbarnstolen. Snuza Hero är inte bunden till en säng utan fästs direkt på barnets blöja eller byxa.

Snuza Hero sänder inte ljud och överför inte någon radiofrekvens. Därmed finns ingen risk för radiofrekvent strålning. 

Snuza Hero:
- Vibrerar för att få igång barnet om rörelserna upphör.
- Larmar om vibration inte får igång barnet.
- Fästes direkt på barnets blöja eller byxa, kan användas oavsett var barnet sover.
- Kan användas för samsovande tvillingar och prematurfödda barn.
- Är liten och behändig - endast 65 mm lång.
- Har utbytbart batteri.
- Inga sladdar eller eluttag krävs.
 
Är du en förälder/bliviande förälder som känner eller tror dig komma känna minsta oro över plötslig spädbarnsdöd eller bara vill ha en billig och enkel livförsäkring till ditt barn? Vill du slippa känna oro och ångest över ditt barn när det sover och du inte har uppsikt över det? LÖP OCH KÖP!! På dom billigaste sajterna, däribland Babyland, kostar det 999:- men ordpris ligger på ca 1600:-. Nu var det inte jag som betalade för det här larmet men hade det inte redan funnits inom familjen hade jag köpt ett långt före Elsa föddes! Det är så värt det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0