London

I början av Juni drog vi iväg till London tillsammans med min orkester från Norrfjärden, vi firar 60-års jubileum i år så det firade vi med en resa!

Att resa med en bebis som Elsa var verkligen inget problem! Hon har skött sig lika exemplariskt som hemma! Flygresorna (4 st totalt) gick hur bra som helst, ammade vid starterna för att hon skulle kunna tryckutjämna och sen har hon antingen sovit litegrann eller varit på strålande humör! Hon lärde sig kvällen innan att prutta med munnen så det roade hon sig själv, flygvärdinnorna och våra medresenärer med, alla verkade älska henne trots spott som yrde.

(null)
Sov gott i pappas famn i selen.

Väl i London så fortsatte hon att sköta sig bra. Stefan fick ta ett lite större ansvar då vi hade rep och konserter. Han stannade ofta hemma på rummet för enkelhetens och rons skull, tur hon älskar gröt! Och mat också. Och sin pappa!

1,5 dagar hade vi fritt och ledigt att göra vad vi ville. Vi hade planerat ett besök på Madame Tussades men då webbokningen inte ville fungera struntade vi i det och strosade på Oxford Street i stället. Ett besök på Primark där Elsa fick lite nytt och ett besök på SportsDirect där pappan inte hittade något nytt. En fika blev det också innan vi återvände till hotellet och sedan hade gemensam middag med hela gänget (60st!).

(null)
Marble Arch, Londons triumfbåge.

(null)
Elsa fick supersöta skor från Primark!

Sista dagen hade vi eftermiddagen fri, så vi tänkte göra ett besök till Big Ben, skulle ju som vara kul att ha en bild på Elsa vid ett riktigt landmärke. Jag tog upp kartappen och skrev in Big Ben, valde enbart buss som kollektivtrafik (jättejobbigt att konka på vagnen i tunnelbanan) och så åkte vi iväg. Vi fick aldrig se Big Ben för kartappen visade oss inte dit vi ville (skulle tydligen ha skrivit in Elisabeth Tower i appen) men vi fick oss en 2h busstur i stället! Sen berättade dom andra att klocktornet tydligen var inplastat och höll på renoveras så vi skulle ändå inte ha fått nån fin bild.

(null)
Fick en typiskt bild på en telefonkiosk i stället.

Femte dagen var det dags för hemresa och den gick lika bra sin ditresan. Enda kruxet var att vagnen hade tappat ett stag som håller upp fotdelen så det fick vi reklamera där på kvällen på Kallax. En himla tur att vi lånade mamma och pappas vagn och inte tog våran sprillans nya.

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0