Det här med sömn

Jag tror att dom allra flesta föräldrar skryter om sina barn, det gör jag med såklart! Men något som vi verkligen kan skryta om är hur otroligt snäll hon är! Hon gnäller nästan aldrig, bara om hon är hungrig eller trött. Vi har nästan aldrig hört henne gråta. Hon har lätt för att roa sig själv och nöjer sig med väldigt lite. Jag har börjat säga då folk frågar att hon är så snäll, nästan för snäll! För hon är verkligen ett riktigt praktbarn! Som BVC-sköterskan sa, ett A-barn!

Är det något jag ska klaga på så är det väl nätterna. När hon var runt en månad så hade vi toppennätter där hon åt kanske 2 gånger per natt. Men sen hon blev 2 månader lite drygt så är det 4 gånger per natt! Och har varit så i ungefär 2 månader med undantag för ett fåtal nätter. Jag klarar dagarna bra då jag sällan är trött dagtid, men sen vi lagt oss blir jag supertrött och på nätterna orkar jag inte längre sitta och amma henne för att lägga tillbaka henne i sin säng, utan hon får sova med oss. Även fast jag vill att hon helst ska sova i egen säng så orkar jag inte lägga tillbaka henne längre. Turligt nog så har hon inga problem att somna själv i sin säng. Hon får äta gröt och sen av mig och sen lägger vi henne i sin säng. Tutte och Floppy (hennes snutteelefant) och på ett par minuter sover hon! Guld värt!

(null)

Såhär somnade hon tydligen igår. Hon brukar inte lägga Floppy över sig, men hon brukar vilja ha han nära ansiktet. Är samma om vi gosar med henne och söver hon, då tar hon gärna fast i vår hand och drar den nära, nära ansiktet sitt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0