Det här med barnkläder

Och nu tänker jag på ytterkläder. Det är ju så himla svårt att veta vad man vill ha, vad som passar bra och hur mycket man ska klä sitt barn, speciellt med det första. Och hur mycket behöver man? Ska man ha dubbla uppsättningar? Flera lager?
 
(null)

Köpte redan i våras en vinteroverall på rean, man måste vara sparsam ibland! Men har nu i höst insett att den overallen kommer bli på tok för stor för vår lilla tjej. Så tillslut hittade jag en ny (begagnad) på Facebook som vi var och hämtade i måndags. Den ser ut att passa bra! Blir den i minsta laget till våren så har jag ju kvar den första jag köpte. Så nu äntligen är overallfrågan löst! Då var det bara skor och handskar kvar.
Handskar vet jag vad jag vill ha, jag bara väntar på att dom ska komma in på jobbet så jag får välja och vraka. Typ. Och skulle dom bli för stora dom jag tänkt så köper jag ett par Reima i stället. Men jag skulle hellre vilja ha med lite färg då overallen är svart, Reimas handskar är mörkblå. Skor är det som kommer bli mest svårt tror jag. Hon har ju så himla små fötter och jag tror inte vi kommer få in så små skor på jobbet så dom passar henne. Ska till stan imorgon så ska kolla vad som finns där, även om jag avvaktar med köp några veckor till. Är ju inte vinter riktigt än och än så går hon inte. Men det känns som att om ett par månader så tultar hon nog omkring här hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0