Kryper!

Förra veckan var jag in och jobbade torsdag och fredag så då fick Elsa vara hos mormor. Fredagen den 31/8 passade hon på att lära Elsa krypa! Går visst att muta ungen till det mesta med lite smörgåsrån! Så nu kryps det hela dagarna här hemma.

(null)

Hon försöker då och då att ställa sig upp mot saker men det är som att hon inte riktigt vill ta i ordentligt utan väljer att sätta sig ner i stället. Till mammans förtjusning! Jag väntar gärna några månader till innan hon börjar stå och gå, bra om hon har lite vett i huvudet först.

Hon har dessutom hunnit med två förkylningar sista veckorna. Hon blev snorig för två veckor sen och det höll i sig ca 5 dagar. Frisk en vecka men så i fredags blev hon snorig igen. Något gnällig ibland och speciellt vid måltiderna, hon äter inte mycket nu. Gröten morgon och kväll äter hon alltid även fast hon gnäller. Lunch och middag består av nästan lika delar mat som frukt. Bara hon äter något är jag nöjd.
Inte nog med att hon är snorig, även jag och Stefan trillade dit i helgen. Jag är nog värst just nu, Stefan har lite känningar i halsen men verkar inte så snorig än. Hoppas bara Elsa slipper snoret snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0