Vilken härlig söndag vi fick!

Alltså gårdagen, vilken kanondag! Vi började med att vid 9:30 träffa Kim och barnen ute för lite lek och surr, Elsa hade turen att få testa Frejas lilla trehjuling! Hon är för liten än men till nästa sommar ska hon få sig en egen cykel! 

(null)


Efter nästan 2h ute gick vi in för lite lunch, då fick hon äta spagetti och köttfärssås helt själv, över förväntan gick det! Sen var det bara klä på henne igen och slänga henne i vagnen som Stefan tagit på baksidan. Så sov hon ute medan vi gjorde upp en eld i eldstaden och grillade burgare till lunch! Så gott och mysigt! Satt sen i var sin solstol vid eldstaden och mådde gott i en timme, lite färg hann vi få båda två.

(null)

Efter lunchvilan så busade vi inne ett tag och ät äpple till mellis. Efter middagen så tog vi oss en liten promenad, jag ville verkligen inte sitta inne då det var sånt härligt väder! Elsa pekade på massa bilar och tittade sig omkring, sista biten på kvarteret blev hon less så då fick hon gå hem. Väl hemma satt hon i snöhögen och busade med pappan medan jag pyntade påskriset som legat och väntat hela veckan!

(null)

Bästa söndagen på länge! Och fler ska det förhoppningsvis bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0