Inskolningen

Nu har vi haft inskolning i 1,5 vecka och allt går hur bra som helst! Jag som har oroat mig för i princip allt; att dom andra barnen ska köra över henne för att hon är så blyg och tillbakadragen bland nytt folk och nya miljöer, att hon inte vill äta eller sova för att det är betydligt tidigare på dagen än hon är van vid. Men från första dagen har hon tagit för sig! Hon har inte brytt sig speciellt mycket om sin mor som suttit och tittat på utan hon har lekt och upptäckt allt nytt på egen hand. Dom dagar det har varit mat hon tycker om har hon ätit. I onsdags skulle hon sova första gången så då var jag med och sövde. Hon var inte ledsen men stökade lite och efter 30min somnade hon. Torsdagen samma visa, lugn men nu tog det 60min att få henne att somna. I fredags skulle hon sova utan mamma sin och somnade bums! Sov 2h och vaknade glad och ville inte alls åka hem med mig när jag kom och hämtade henne. Älskade lilla barn!

(null)

Nu har vi bara två inskolningsdagar kvar och på onsdag är jag åter på jobbet. Jag är otroligt glad över att inskolningen har gått så himla smärtfritt alltså! Ändå känns det lite vemodigt att jag på onsdag ska lämna henne där hela dagen för att själv fara på jobbet. Jag hade gärna varit hemma lite till med henne, men samtidigt vet jag att jag nog snart skulle börja klättra på väggarna om så var fallet.
Antar att måndag och tisdag kommer se rätt lika ut, att jag lämnar henne 8:30 och rätt omgående får åka hem, så ska hon sen vara tills hon vaknar efter vilan. Och så skarpt läge på onsdag.

Lilla lilla vän vad mamma älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0