Semestertider!

I måndags gick Stefan på semester så nu är vi hemma alla tre hela dagarna! I och med det så ska vi försöka få fixat litegrann hemma, det är väl sånt semestern är till för?!
Måndagen klippte Stefan gräset och körde med trimmern så nu äntligen ser vår gräsmatta ut som en riktigt gräsmatta igen! Eftersom vi grävde bort en massa buskar och stubbar i höstas så har vi sått in nytt gräs på flera ställen och inte velat klippa så kort. Men nu set det ut som en gräsmatta igen och inte en vildvuxen trädgård!
Jag själv rensade lite ogräs medan jag underhöll flickan och på em när hon sov så borstade jag rent vår stenmur! Så fin den blev men det var jobbigt! Höll på i drygt 1,5h och hela stålborsten gick åt kan jag säga!

Dessutom for vi på Åsen och sprang var sitt varv innan middagen, effektivt tycker jag!

(null)
Närmast i bild ser man hur mossan växer och bortåt är den borta!

Igår tisdag satte Stefan upp lite krokar i gymmet så vi kan hänga upp redskapen på väggen i stället för att ha allt ligga ses i en hög på golvet. Även spegeln kom upp! Härligt! Jag och Elsa hade besök av Erika och Algot, så vi lekte lite och efter lunch fick Elsa stanna hemma med pappan och sova medan vi andra tre drog en snoa på byn. 
När Erika och Algot åkt hem så kom mormorn förbi en stund innan hon och jag åkte iväg till Piteå på en föreläsning resten av kvällen.

Idag onsdag har vi inte gjort så mycket nyttigt. Jag och Elsa har varit i lekparken/sällskapsdamer åt Kim innan lilla familjen tog en promenad förbi pappans jobb. När Elsa sov sprang vi långa intervaller runt kvarteret, tungt men härligt!
Sen flyttade vi på postlådorna så vi kunde köra med trimmern även där så nu ser det inte så vildvuxet ut där heller!
Nu ikväll har jag bakat chocolate chip cookies för första gången! Tror dom blev riktigt bra faktiskt! Lite väl stora så det får jag moderera till nästa gång.

(null)

Nu är det dags att ge barnet kvällis och natta henne innan vi kan hugga in på kakorna och kolla Netflix!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0