Snuttis

Dom senaste två veckorna har Elsa blivit väldigt förtjust i sina filtar. Hon har fem bebisfiltar i skiftande material och tjocklek, vilken hon tar bryr hon sig inte om så länge det är en filt. Den kan hon bära runt på och stoppa lite varstans eller bara gosa med. Ibland följer även en mjukissnuttis med, ni vet en sån med huvud och så är kroppen som en minifilt eller ett litet fyrkantigt tygstycke bara. Det är nog favoriterna just nu!

(null)

Här sitter hon i hissen på väg till gammelmormor och som ni ser är en filt med! Ska man ut och gå med vagnen är det bra att ha två filtar med eller så ett gosedjur/snuttis. När vi nattar henne följer oftast en eller två filtar med plus att hon alltid har sin Floppy i sängen. Avslutningsvis ska hon ha två tuttar också. En i munnen och en i handen, det är nog det viktigaste faktiskt!

Tack och lov så har hon ännu ingen favorit som hon måste ha, utan hon "tager vad hon haver". Brukar försöka välja åt henne så hon inte tar med sig en fleecefilt till sängen eller vagnen om det är 25 grader varmt, då skulle ju ungen svettas bort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0