Krupp och VAB

En update på hur förra veckans lämningar gick: hur bra som helst! Stefan lämnade henne måndag och det gick bra, hon var inte ledsen men inte skrattande heller, rätt neutral. Samma tisdagen då jag lämnade henne, hon var stoneface. Onsdagen så klättrade hon upp i stolen för att få frukt, jag fick en puss och sen vinkade hon iväg mig för glatta livet! Så nu går det bra igen!

Denna veckan blir en väldigt kort vecka på föris då hon blivit sjuk. Natten mot lördag så fick hon krupp. Vi var vakna en del och sov väldigt dåligt resterande del av natten då hon sov oroligt och hostade emellanåt. Krupphostan, den där skälliga hostan, höll i sig till söndag. Och som ett brev på posten så kom världens dunderförkylning med kruppen också. I söndags morse vaknade jag 6:30 av att jag hör hur hon försöker andas, men det är helt täppt i näsan så hon försöker andas genom munnen samtidigt som hon suger på tutten. Och ungen sover! Så det var bara att väcka henne och försöka suga ur snoret.

(null)
Vagnskudden blev en fin mössa! Lite stor bara...

Igår var Stefan ledig så då hade hon ledig dag från föris. Men idag har jag VABat och kommer göra det även imorgon, hon är fortfarande snorig och så har hon en rosslande hosta. Hon  är förvånansvärt pigg för att vara så förkyld . Hon är inte så sjuk att hon måste hållas hemma men hon är inte så frisk att hon kan (orkar) vara på föris. Men på torsdag hoppas jag att hon är så pass frisk att hon orkar fara dit! Hade det inte varit för hostan hade hon fått vara där redan imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0