Internet Explorer 8

Sen jag ominstallerade min dator (för ett år sen) har jag försökt installera Internet Explorer 7. Det har aldrig gått. Jag vet inte hur många timmar jag har lagt ner på det. Jag har uppdaterat varenda program av värde på datorn, jag har följt alla anvisningar, jag har stängt av mitt virusprogram, men ingenting har fungerat. Nu provade jag bara för skojs skull att installera IE 8. Trodde inte det skulle fungera eftersom IE 7 inte gjorde det. Men det fungerade! Jag har IE 8 på datorn, och är överlycklig! Skönt att man kan använda sig av flikar i stället för flera fönster, man kan lägga in en massa genvägar till internetsidor. Ja, det mesta faktiskt. Fast jag vet inte skillnaden mellan IE 7 och IE 8. Någon som vet?

På timmarna idag så var jag och Annika till Lillstrand och solade i två timmar. Mycket skönt. Väldigt varmt, och väldigt blåsigt, väldigt skönt!

Något som är mindre skönt är min rygg. Eller snarare svanken. Har haft ont ganska länge nu ikväll, är väl för att man har jobbat hela helgen och inte suttit så mycket. Men nu har jag legat i soffan i nästan 2 timmar, och det blir inte mycket bättre. Vet inte vad dom är fel.. Och man kan ju inte riktigt knaka ut svanken heller. What to do?

Är det rätt väder imorgon följer jag med Erika till Pite Havsbad. Tror ju inte det är det, alla vädersajter visar regn, så även vädret på tvn. Menman kan ju hoppas! Synd bara att vi inte far förän typ halv 1. Halva soldagen är ju borta. Men men. Jag får sova ut, kanske hinna med en promenad. Handla.

Imorgon börjar mitt nya liv = mycket träning, inga godsaker. Jag vill verkligen klara det här nu, och jag hoppas jag kan få lite stöd från er (ni är inte så många, men ändå). Så nu ikväll har jag ätit min sista glass på ca 3 veckor. För tillbringar man tid vid medelhavet så måste man få äta glass och godsaker. Men då jag kommer hem så blir det nytt liv igen. Träning och inga godsaker alltså. Bara så ni vet.



Nu ska jag gå och läsa lite och sen sova. Jag hoppas att ryggvärken ger med sig, ska nog ta två panodil i förebyggande syfte. Sov gott!

PS. Säger bara ÄNTLIGEN! Längtar redan till nästa Privileged, jag vill veta nu vad som kommer hända mellan dom nu! DS.

"You're everything I need and more."

- Beyonce

Kommentarer
Postat av: JoQe

varför har du bara inte installerat firefox istället för IE. Firefox är massor bättre

2009-08-11 @ 01:20:46
Postat av: Lotta

För att jag inte gillar firefox, men jag har det på datorn ändå.

2009-08-12 @ 15:48:29
URL: http://gretaturbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0