Löpbandet

Imorse steg man upp kl 8. Åt grötfrukost och sen bar det iväg på gymmet. Hade fått med mig Annika för att gå på löpbandet, är så tråkigt att gå ensam. Vi gick i 60 minuter, men det kändes inte alls som att det var så länge. Men tack vare lite TV, bland annat Smallville, och trevligt sällskap så gick det som smort. Vi var lite ömma i benen efteråt, men efter lite stretchning så kändes det riktigt bra! Blir nog en favorit i repris imorgon bitti, åtminstone för min del. Kanske springer ett varv (400m) också? Vem vet? Gjorde inte det idag, eftersom jag vill mjukstarta. Men några dagar till på löpbandet så går jag två trappor upp och börjar med maskinerna också.
Glömde ju att mäta och väga mig i morse, men jag ska försöka komma ihåg det imorgon. Ska bli intressant att se om någon muskel växer och om man bli slankare någonstans.

Efter träningen så blev det en dusch och BIG smörjning. Hela kroppen, till och med under fotsulorna! Gjorde mig även lite fin i håret, men inget märkvärdigt. Sen var jag och storhandlade för 500 kr! Och sen blev dte en liten lunch och nu kom Erika och hennes norska kompis Linn. Vi ska nog spela lite kort och spel och så. Kanske film ikväll?

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0