Skoskav

Steg upp tidigt i morse och var duktig. Jag ringde AF Kundtjänst för att säga att jag hade tänkt gå på AF och påanmäla mig igen, men dom hade stängt för besök. Så då ringde jag och sa det, så går jag dit imorgon, men blir anmäld från idag. Sen ringde jag FK ang sjukskrivningen. Sen blev det att springa intervaller i 60 minuter på löpbandet. Först gick jag 800m, sen sprang jag 400, gick 400, sprang 400 osv. Kände mig riktigt duktig efteråt. Tyvärr så lyssnade jag inte på min lilltå, så nu har jag en jätteblåsa på utsidan av hela lilltån. Haltar fram eftersom alla skor trycker åt just där, och det är inte skönt. Så imorgon ska jag och Annika cykla, jag i Foppatofflor.

Sen ska jag på AF 10:30. Sen blir det nog att vara med Jennifer på em. Och på kvällen ska jag äta äntligen få äta mina skumtomtar! Längtar! Och så blir det nog att se på Lets Dance. Och annars så har jag 3,5 avsnitt med Andra Avenyn som jag måste se, för jag antar att det börjar om snart igen. Och sen har jag 4 avsnitt av Bones att se också.



Har sett Grudge 2 med Anton, Annika och Poki ikväll.

Det där ni skulle få se idag kommer nog imorgon istället. Har inte haft tid att sitta vid datorn idag. Tränat, springa (halta) ärenden och bjudit bröderna mina på 2 rätters middag.

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.

Vinn till dig själv eller varför inte till någon utav dina nära och kära.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill :)



Ha det bra//M

2010-01-07 @ 23:19:41
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0