Nyttig matkasse


Såhär nyttigt har jag nog inte handlat på... Ja, aldrig tror jag! Det har alltid blivit något annat också, som någon godisbit, någon sockrig dryck eller bröd. Men inte denna gång!
Gul paprika, tomater, färska champinjoner, gurka, ägg, havredryck och rökt skinka. Jag brukar alltid köpa just den här skinkan, bara för att det är så många, små, tunna skivor, dessutom är den jättegod! Så brukar jag frysa in det, så är det bara att ta fram några skivor efter behov. Idag upptäckte jag att det är en mager skinka, det hade jag ingen aning om. Ett tips till er skinktokiga kanske?!
PS. Jag hade till och med med mig en egen tygkasse att packa matvarorna i!


Nu ska jag iväg och träna lite, väldigt lugnt på CTn. Har träningsvärk i evigt säkert hela kroppen, utom magen. För den träna man minsann inte igår. Eller ja, den håller man ju spänd mest hela tiden då man tränar, men inga magövingar gjorde vi. Men nu ska jag iväg och, som sagt, träna väldigt försiktigt. Mjuka upp kroppen lite. Annars kommer jag nog inte ta mig upp ur sängen imorgon. Träningsvärken brukar ju vara som värst andra dagen.



När jag kommer hem från träningen får jag kryssa i en ruta till. Sen ska jag dammtorka på dasset och röja undan all jul som är kvar. Sedan blir det en välbehövlig dusch med efterföljande imsmörjning av kroppen med mitt nya bodybutter som luktar supergott! Och sen är nog klockan så pass mycket att man måste börja fara iväg på jobbet.
Det är helt sjukt hur fort 2,5 lediga dagar bara flyger iväg!

Kommentarer
Postat av: Malin G

Du e duktig du! & snacka om vuxenpoäng med de där med tygkassen!! ;) snart har du väl en sån där vagn du drar bakom dig.. pöss Mallan

2011-01-14 @ 18:55:58
URL: http://mammamalinsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0