Fortsatt låg update

Förlåt för att jag är så dålig på att blogga nu, men jag tror jag kommit i en liten bloggsvacka. Och sen känns det inte som att jag har riktigt tid med det, som att jag har så himla mycket annat att göra. Även fast jag kanske inte har det. Är väl hur man prioriterar också förstås.

Igår var jag iväg och klättrade i Piteå. Eller bouldrade, för jag hade ingen som kunde säkra åt mig. Zara och två till var nämligen iväg på klätterkurs, så då passade jag på att följa med och klättra lite. Efter en timmes klättring var mina fingrar helt slut, och ena stortån var lite öm den med. Känner fortfarande av lite i fingrarna, men det blir ju bättre med tiden och mer träning.

Här kommer några bilder från förra månaden, annandagpåsk, då jag och Zara for upp på Dödlarsberget där Johan och Anton klättrade. Fick låna Johans utrustning och prova klättra på riktigt vi också.


Johan iklädd sin snyggaste klättrarstil.


Jag på väg upp.



Uppe! Synd det inte syns hur högt upp det är. Tog ca 10 minuter att komma sig dit. Men upp kom jag, trots en massa symaskinsben (ofrivilliga skakningar i benen av trötthet).


Zara på väg upp.

Då fick ni se det också, det tog ju bara en dryg vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0