Förkylning och vinkväll

För en vecka sen vaknade jag på morgonen med lite ont i halsen. Var lite rädd för att jag skulle bli förkyld, men ingenting hände. Men så i torsdags kände jag mig lite hängig. Jag och mamma la oss på var sin sida i soffan och sov middag. Och när jag vaknade var det kört! Jag kände mig uppsvälld i hela ansiktet, nös och var tung i huvudet. Fredag hade jag en träningsdejt med Elin, men den slutade jag fort ut då jag inte mådde bra. Satt istället ute i solen och mådde gott!

Lördagmorgon var inte att leka med. Kom på jobbet och både såg och kände mig ur form. Vakuumförpackad i skallen var vad jag var. Rösten låg nere i barytonläget och jag kände mig inte bra. Men efter att ha fixat till en spontan vinkväll med härliga tjejor så var humöret på topp och jag kände mig genast lite friskare!

Igår mådde jag prima, men jag tror det spökar lite i bihålorna. Och rösten är fortfarande väldigt djup och murrig. Så idag blir det faktiskt ett gympass! Vad jag längtat! Har inte tränat något på en vecka, om man bortser från 200 armhävningar som jag tvingat mig själv till att göra. Blir att riktigt mörda bröst, biceps och mage idag. Och sen avslutar jag nog med 30 min på cykeln eller så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0