Börjat om igen

 
I måndags började jag det nyttiga livet igen. Och det känns riktigt bra. Och efter fyra dagar är jag lika peppad! Och inte alls sugen på godis och onyttigheter. Eller, det var väl kanske en lögn. Visst skulle det ha suttit fint med en stor saftig kanelbulle och ett glas kall mjölk idag då det är kanelbullens dag, men jag klarar mig ändå. Känner inte att jag dreglar efter en. Och det känns ju bra.
 
Har även börjat om med träningen, vilket även det känns så bra! Jag behöver verkligen få gå på gymmet och köra slut på mina muskler. Och eftersom jag inte är hundra procent frisk så har jag inte kört så tungt heller. Och det är nog bra. Dels för att jag slipper träningsvärken from hell och har i stället bara en vanlig skön träningsvärk. Sen kan man ju faktiskt göra illa sig om man går ut för hårt på en gång. Så jag är rätt nöjd med mig själv just nu.
 
 
Tog lite före bilder i tisdags efter morgonträningen. Så får vi se hur kroppen har ändrats på en månad, två månader och till jul. Har däremot inte mätt mig något, men det bryr jag mig mindre om nu. Jag lär ju se förändringen på bilderna och kanske känna den i kläderna, om nu kroppen kommer ändra sig.
 
Fortsätter som vanligt med mina dagliga promenader, även dom dagar jag går på gymmet. Skulle det nu hända att jag springer 30 minuter eller mer på löpbandet så hoppar jag nog över promenaden, men annars ska jag ut och gå varje dag.
 
Nu ska jag fixa naglar och må gott efter en tacomiddag. Snart börjar halv åtta hos mig och senare ikväll blir det Revenge och CSI:Miami.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0